zondag 25 november 2012

Ontwerpwedstrijd


Ontwerpt een social sofa voor het park in Leende.
Op 10 november werd het park in Leende officieel geopend. Een prachtige locatie voor jong en oud waar Leende trots op kan zijn. Alle dagen is er publiek te zien, zowel spelende kinderen als wandelende ouderen. Op de zondagen is het zelfs “druk”! Rabobank Dommelstreek zorgde voor een financiële bijdrage en door de samenwerking van Leendse partijen en inwoners is er een mooi park gerealiseerd. Ook biedt deze bank Leende een blijvend cadeau aan: een social sofa. Dit is een betonnen buurtbank die gemozaïekt wordt met een unieke afbeelding. De bank wordt geplaatst in het nieuwe park. En ú heeft de mogelijkheid om te bepalen hoe de bank eruit komt te zien.
In het volgende bericht treft u een link naar een blanco tekening. Lever de tekening voor 8 december op adres Breedvennen 48 Leende of verstuur het digitaal via secretariaat@dorpsraadleende.nl  Ook is het mogelijk om een idee in te sturen zonder uitgewerkte tekening. Stuur dan een e-mail naar bovenstaand e-mailadres. Dorpsraad Leende zorgt dat de inzendingen bij de beoordelingscommissie terecht komen.
De beoordelingscommissie kiest het winnende ontwerp. Deze commissie bestaat uit ledenraadleden Arthur Maassen en Jan Maas en ambassadeurs Ans van Beek en Linda Schimmelpenningh.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten