zondag 4 november 2012


Samenwerken aan het Centrumplan:

Wat begon met de opdracht van Rabobank Dommelstreek aan haar lederaadleden “Ga op zoek naar een lokale behoefte die een groot deel van die gemeenschap raakt” resulteert in een prachtig park met speelmogelijkheden in het centrum van Leende. Een locatie voor jong en oud waar Leende trots op kan zijn. Het braakliggend terrein is vanaf nu verleden tijd.
In de afgelopen periode is er ontzettend veel werk verricht. De werkgroep bestaande uit ledenraadleden en een afvaardiging van de Dorpsraad Leende ging in overleg met onder meer de gemeente Heeze-Leende, lokale hoveniers, grondwerkers en stratenmakers en werkte het plan verder uit.
Tijdens de twee klusdagen hebben vele vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en gezamenlijk de schouders er onder gezet om het plan uit te voeren en het park te realiseren. Met dit project is aangetoond dat met saamhorigheid en samenwerking veel bereikt kan worden.
Zaterdag 10 november wordt het eindresultaat gepresenteerd. ’s Morgens vanaf 09.00 uur gaan vrijwilligers aan de slag om de laatste speeltoestellen te plaatsen.
’s Middags tussen15.00 tot 16.30 uur is de officiële opening. Alle vrijwilligers worden hiervoor uitgenodigd.
Om 15.00 uur worden alle genodigden verwacht op het parkeerterrein bij het Gemeenschapshuis de Meent. Na een openingswoord door Andreas Neumann, directeur Rabobank Dommelstreek, Paul Martens, voorzitter van de Dorpsraad Leende en een afgevaardigde van de gemeente Heeze-Leende, zal de officiële opening worden verricht. Hierna is er nog even gelegenheid om gezellig met elkaar na te praten in Gemeenschapshuis de Meent.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten