donderdag 6 juni 2013

DORPSRAAD LEENDE
PERSBERICHT
2 JUNI 2013

Onthulling social sofa Leende
Op donderdag 6 juni is het moment daar, dan wordt de social sofa geplaatst in het park in Leende. Om 19.00 uur vindt de officiële onthulling plaats. Directeur Andreas Neumann gaat deze handeling verrichten samen met de ambassadeurs Linda Schimmelpenningh en Ans van Beek.
Blijvend cadeau
Rabobank Dommelstreek biedt Leende de social sofa als blijvend cadeau aan. Dit is een betonnen buurtbank die gemozaïekt wordt met een unieke afbeelding. De afbeelding is op basis van ingestuurde ontwerpen bepaald door een beoordelingscommissie bestaande uit ledenraadleden Arthur Maassen en Jan Maas en eerder genoemde ambassadeurs.
Coöperatief project
Het park in Leende is in november 2012 officieel geopend en nu volop in gebruik. Het is een prachtige locatie voor jong en oud waar Leende trots op kan zijn. Rabobank Dommelstreek zorgde voor een financiële bijdrage/ Op initiatief van de Dorpsraad Leende is er door verschillende Leendse ondernemers samengewerkt in ontwerp en uitvoering. Ook een groot dank aan een grote groep gedreven vrijwilligers, die dit project tot een succes hebben gemaakt.
Onthulling met feestelijk tintje
De onthulling krijgt een feestelijk tintje. Zowel de grote groep vrijwilligers als alle inwoners uit Leende worden hiervoor uitgenodigd. Ook zal er een toelichting worden gegeven (demonstratie) aan senioren in het gebruik van de senioren fitness. Dit zal gebeuren door een medewerker van de GGD Brabant Zuid-Oost.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten